Bevaka lägenheter i Malmö !

Hyra lägenhet i Malmö

Även i Malmö är det numer riktigt svårt för nästan alla att hitta en ledig lägenhet. Det är många som står i bostadskön, men får vänta åratal på att ens få komma på visning. Precis som i de andra tillväxtregionerna så råder det bostadsbrist då många av stadens hyresrätter görs om till bostadsrätter, vilka i sin tur blir så dyra att en vanlig Svensson har svårt att få lån till dessa då det krävs man har minst 15% av insatsen sparad. Detta anser vi på Lägenheter24 är ett stort problem, och har därför sett till att göra någonting åt det, det ska vara enklare att hitta lägenheter i Malmö!

Hyresrätter i Malmö

Vår idé bygger i grunden på att samla ihop hyresrätterna från flera olika bostadssidor på en sida. Detta i sig är verkligen ingen unik idé, men vad som gör Lägenheter24 unikt är att vi har skapar möjligheten för dig att bevaka hyresrätter i Malmö via e-post. Detta gör att så fort det kommer ut en ledig hyreslägenhet i Malmö, så får du ett mail, och kan således vara en av de första som hör av sig till hyresvärden som lagt ut lägenheten i fråga.

Privata hyresvärdar i Malmö?

Om lägenheten du får via e-post är från någon av de privata hyresvärdar i Malmö, då gäller det du är först att ta kontakt med hyresvärden, så är oddsen betydligt bättre för dig att få möjlighet att komma på visning, vilket i förlängningen även betyder en större möjlighet att få ett hyreskontrakt att skriva på. Idag så är du troligen ute och letar på flera sidor och tar inte kontakt med någon förrän flera timmar efter att lägenheten lagts ut, men är du först, eller åtminstone i en av de allra första, så ökar dina chanser lavinartat! Så starta en prenumeration hos oss så önskar vi dig stort lycka till med sökandet efter en ny lägenhet här i parkernas stad, Malmö.

Orter nära Malmö

Ort Avstånd
Almvik 5.3 km
Arlöv 5.5 km
Vintrie 6.3 km
Dalbyvägen 6.6 km
Limhamn 6.7 km
Burlöv 6.8 km
Bunkeflostrand 7.7 km
Åkarp 8.4 km
Lomma 8.6 km
Oxie 9.3 km

Marknadshyra Malmö

Rum Beräknat på Genomsnitt
1 rum 488st 4790 kr/mån
2 rum 374st 8821 kr/mån
3 rum 240st 9731 kr/mån
4 rum 65st 11674 kr/mån
5 rum 30st 14533 kr/mån
7 rum 10st 22545 kr/mån

Källor - hyresrätter i Malmö

Källor Senaste månaden
www.blocket.se 267 st