Hyresrätter i Linköping

Ju större Sveriges fjärde storstadsregion blir, desto större blir också efterfrågan på lägenheter i Linköping och Norrköping, alla behöver någonstans att bo. Därför har vi på Lägenheter24 satt ihop en tjänst som erbjuder dig att prenumerera på lediga lägenheter som kommer ut i Linköping och hela Östergötland. Tjänsten fungerar som så att du startar en prenumeration, och sedan helt enkelt tar emot mail när det kommer ut en ny bostad som matchar din efterfrågan.

För att utnyttja vår tjänst på bästa sätt så är ett hett tips att ta kontakt omedelbart du får mailet om den lediga lägenheten, detta eftersom du då ökar dina chanser flera hundra procent jämfört om du skulle vänta ett par timmar med det. Så sätt igång "push notifikationer" i telefonen, så kommer du snart att få lediga objekt att ringa på.

Eftersom att en flytt innebär ett stort projekt så har vi även en tjänst som erbjuder dig flytthjälp både i, men även till och från Linköping. Du kan välja om du vill ha max 3 till 5 olika flyttfirmor som ska höra av sig till dig och komma med en offert på vad deras flytthjälp skulle kosta. Detta gör att du kan välja ut en flyttfirma som passar dig, och bortse från de andra erbjudandena du får. Du behöver med andra ord inte vara orolig för att bli utsatt för ockerpriser eftersom att flyttfirmorna konkurrerar med varandra om dig som kund.

Sen när du väl har hittat din nya lägenhet i Linköping så ser vi verkligen fram emot att du hör av dig till oss och berättar din historia och hur du upplevde vår tjänst. Självklart är du också välkommen att höra av dig om du skulle stöta på någon form av problem med tjänsten så ska vi försöka åtgärda det så fort vi bara kan.