Hyra lägenhet i Malmö

Även i Malmö är det numer riktigt svårt för nästan alla att hitta en lägenhet. Det är många som står i bostadskön, men får vänta åratal på att ens få komma på visning. Precis som i de andra tillväxtregionerna så råder det bostadsbrist då många av stadens hyresrätter görs om till bostadsrätter, vilka i sin tur blir så dyra att en vanlig Svensson har svårt att få lån till dessa då det krävs man har minst 15% av insatsen sparad. Detta anser vi på Lägenheter24 är ett stort problem, och har därför sett till att göra någonting åt det, det ska vara enklare att hyra lägenhet i Malmö!

Vår idé bygger i grunden på att samla ihop lägenheterna från flera olika bostadssidor på en sida. Detta i sig är verkligen ingen unik idé, men vad som gör Lägenheter24 unikt är att vi har skapar möjligheten för dig att bevaka hyresrätter i Malmö via mail. Detta gör att så fort det kommer ut en ledig lägenhet, så får du ett mail, och kan således vara en av de första som hör av sig till hyresvärden som lagt ut lägenheten i fråga.

Om du är först att ta kontakt med hyresvärden om den lägenhet personen i fråga vill hyra ut, så är oddsen betydligt bättre för dig att få möjlighet att komma på visning, och i förlängningen även en större möjlighet att få ett hyreskontrakt att skriva på. Idag så är du troligen ute och letar på flera sidor och tar inte kontakt med någon förrän flera timmar efter att lägenheten lagts ut, men är du först, eller åtminstone i en av de allra första, så ökar dina chanser lavinartat! Så starta en prenumeration hos oss så önskar vi dig stort lycka till med sökandet efter en ny lägenhet här i parkernas stad, Malmö.

Flytthjälp Malmö

Har du för mycket annat att göra än att packa, flyttstäda och köra flyttlådor kan du anlita flytthjälp. Vi kan även slå ett slag för att hyra flyttbil i Malmö för att underlätta att köra dina större möbler mellan ditt gamla och nya boende.