Lediga lägenheter i Lund

Har du precis som många andra personer i Lund problem att hitta en ledig lägenhet så har du kommit alldeles rätt! Vi erbjuder dig en smidig prenumeration som mailar dig så fort en ny lägenhet i Lund blir ledig i vårt system. Det fungerar som så att du startar en prenumeration på lägenheter, därefter tar du emot mail om objekt som passar dina önskemål, och direkt vi får in en ny lägenhet i systemet som matchar så får du information om detta via mail.

Vårt bästa tips till dig som använder dig av vår tjänst är att starta "Push notifications" i din telefon för din e-post app. Detta gör att du blir informerad omedelbart när du får mail om en ny lägenhet. I sökandet efter en ny bostad är det A och O att vara bland de absolut första som hör av sig till hyresvärden för lägenheten i fråga. I dagsläget är det inte alls omöjligt att du konkurrerar med ett par hundra andra bostadssökande på en hyresrätt i Lund som vill ha precis samma lägenhet som du söker på.

Eftersom konkurrensen är så stenhård så är det bästa du kan göra att ringa upp hyresvärden direkt du får ett mail om en ny lägenhet och stämma träff för en eventuell visning av lägenheten. Är du först på visning, har du troligen också första tjing när det kommer till att skriva på ett hyreskontrakt för lägenheten.