Bevaka lägenheter i Linköping !

Hyra lägenhet i Linköping

Här finns lediga hyresrätter i Linköping som vi samlat från många olika bostadssidor. De lägenheterna du hittar här har hittats på många andra bostadssajter, men även lägenheter i Linköping som publiceras på Lägenheter24. Med denna teknik har vi kanske allra flest lägenheter av alla. Upptäcker du trots allt att du inte kan hitta hyresrätter i Linköping så önskar vi höra av dig. Ett tips en sida vi saknar ger vi dig en månad gratis bevakning av Linköping.

Som om det inte var tillräckligt med att vi på denna sida sammanställer nästan alla lediga lägenheter som annonseras på en plats, så kan man också bevaka lägenheter i Linköping. Så ifall ni nu inte finner exakt den där perfekta bostaden ni letar efter nu omedelbart här, så kan det vara värt köra igång en bevakning eftersom du då får information omedelbart när det uppkommer en ny möjlighet att hyra lägenhet i Linköping. Kanske upplever du inte att du vill betala för en bevakning ha du möjlighet att istället gratis publicera en bosökar annons, med profilbild och beskrivning om vem du är och vad du söker. Ni har tillgång till att när du känner för att uppdatera din annons om du exempelvis skulle komma på att du söker efter en annorlunda lägenhet, eller om du eventuellt hittar en hyresbostad och inte längre söker. Uppmärksamma att just denna delen av sajten enbart har inne håll om hyreslägenheter i Linköping, om du söker en lägenhet att hyra i någon annan stad finns möjligheten att på denna sidan söka efter orten du letar lägenhet i.

Hitta lediga lägenheter i Linköping

Uti dagens Linköping omvandlas många hyresrätter till bostadsrätter, i samma veva som väldigt många nybyggen inte heller blir hyresrätter. Det har grundat den situation som idag råder i landet. Att köpa en lägenhet kostar flera hundra tusen, många gånger över en miljon. Detta är för de allra flesta långt mer än vad man kan få i lån. Det är framför allt mindre bostäder 1-2 rummare, men också större lägenheter som det finns för få av. Svårast är det för ungdomar som ska flytta hemifrån att få tag på en lägenhet.

Orter nära Linköping

Ort Avstånd
Linköping 0.3 km
Malmslätt 5.6 km
Rycklösa 7.3 km
Linghem 9.8 km
Berg 10 km
Sturefors 10.9 km
Vikingstad 10.9 km
Ljungsbro 12.5 km
Askeby 13.6 km
Stjärnorp 13.7 km

Marknadshyra Linköping

Rum Beräknat på Genomsnitt
1 rum 190st 4838 kr/mån
2 rum 182st 7538 kr/mån
3 rum 80st 7785 kr/mån
4 rum 36st 8859 kr/mån
5 rum 11st 11573 kr/mån

Källor - hyresrätter i Linköping

Källor Senaste månaden
www.blocket.se 88 st