Hyresrätter i Östersund

Går du i planerna på att flytta till Östersund eller bara flytta inom Östersund? Oavsett så har du hittat ett utmärkt sätt att söka bostäder, eller ett komplement till de andra bostadssiterna som du använder dig av i ditt sökande. Vi indexerar, sorterar och skickar ut e-post till dig när vi hittar en lägenhet som matchar dina önskemål och din prenumeration.

Lägenheter24 är helt gratis att använda och det kommer inte kosta dig en krona att få ett försprång på bostadsmarknaden mot de som enbart söker via vanliga bostadsförmedlingar, blocket eller liknande. Från oss kommer du få mail så fort vi hittar en ledig lägenhet i Östersund som matchar din prenumeration, och inom endast ett par minuter så ska du ha haft möjlighet att ta kontakt med hyresvärden. Vi har som mål att alla lägenheter vi indexerar ska vara först till kvarn-objekt och att du alltså inte ska behöva stå i någon som helst kö, men fortfarande ha en bra chans att få en egen lägenhet om du anstränger dig lite.

Anstränger dig lite? Vad innebär det?! .. Okej, det är ingen större ansträngning som krävs från din sida, förutom att du måste höra av dig till hyresvärden och förmedla ditt intresse så att hen vet att du är intresserad av lägenheten. Ju snabbare du ringer, desto större chans är det att det faktiskt är just du som står där och skriver på ett hyreskontrakt om någon vecka!