Hyresrätter i Kristianstad

Är du ute och söker efter en ny bostad i Kristianstad, men sitter fast i någon form av bostadskö som hindrar dig från att få gå på visning på lägenheter som du faktiskt är intresserad av. Vi tror oss ha funnit en lösning som faktiskt passar alla. Det är så pass enkelt att du klickar på länken angående en prenumeration här ovan, och fyller i vilka kriterier du önskar att lägenheter du är intresserad av ska uppfylla.

När du väl börjar få intressanta objekt skickade från oss så föreslår vi först och främst att du startar notifikationer från din e-post applikation på telefonen, och sedan är det väldigt viktigt att du snabbt hör av dig till personen som önskar hyra ut sin lägenhet. Först och främst handlar det om att du ska se till att ta kontakt för att öka dina chanser att få komma på visning. Det gäller att ringa omedelbart för att faktiskt ha en bra chans, väntar du 10-15 minuter så har säkerligen någon annan redan ringt och dina möjligheter att komma på visning sjunker radikalt.

Har du turen att få komma på visning så se till att klä dig respektabelt och bemöt hyresvärden trevligt, överdriv inte utan var dig själv, precis som om du skulle gå på en dejt. Det handlar om att skapa ett förtroende för dig själv, och se till att i förlängningen få skriva på hyreskontraktet.