Bevaka lägenheter i Västerås !

Hyra lägenhet i Västerås

Så du letar efter lediga lägenheter i Västerås? Många står i bostadskön som bara blir längre, de allra flesta där har troligtvis inte någon ekonomi för att köpa sig en bostad, utan får förlita sig på att de kommer hitta en lägenhet som uthyres i Västerås. Så för att underlätta för dig som letar efter hyresrätt, så har vi börjat erbjuda e-post bevakning av hyresrätter i Västerås som blir lediga. Detta innebär att så fort det kommer ut en ledig lägenhet på någon av de sidorna vi övervakar automatiskt, får du direkt ett mail och kan då om det är från en privat värd kasta dig på telefonen för att vara först att visa intresse för lägenheten i fråga. Är du först att höra av dig är du troligtvis också den som först får chans att komma på visning, och om hyresvärden fattar tycke för dig och din ekonomiska situation, också först att få ett hyreskontrakt att skriva på.

Hyresrätter i Västerås

De flesta hyresrätterna som kommer ut i Västerås just nu är via Mimer och Bostad Västerås. Vi gör för närvarande inte skillnad på om en lägenhet läggs ut via ett kommunalt bolag eller om den kommer från en privat hyresvärd.

Privata hyresvärdar i Västerås?

Som nämnt ovan kommer de flesta hyreslägenheterna i Västerås ut via bolag som har någon form av bostadskö. Dock indexerar vi även privata hyresvärdar i Västerås för att hitta de lägenheter som du kan få på en gång utan att ha någon kötid. Har du förslag på fler privata hyresvärdar vi kan lägga in i vårt system är du hjärtligt välkommen att höra av dig!

Känns det som om Lägenheter24 kan vara något för dig i ditt bostadssökande? I så fall, starta en bevakning nu och missa aldrig när en ny lägenhet blir ledig här i Västerås!

Orter nära Västerås

Ort Avstånd
Skälby 4.8 km
Gäddeholm 8.8 km
Skultuna 13.5 km
Kärsta 17.6 km
Hallstahammar 17.7 km
Kolbäck 18.4 km
Strömsholm 19.5 km
Surahammar 20.9 km
Torshälla 21.3 km
Kvicksund 21.7 km

Marknadshyra Västerås

Rum Beräknat på Genomsnitt
1 rum 83st 5310 kr/mån
2 rum 66st 9243 kr/mån
3 rum 33st 8737 kr/mån
4 rum 12st 10434 kr/mån
5 rum 10st 15230 kr/mån

Källor - hyresrätter i Västerås

Källor Senaste månaden
www.blocket.se 38 st