Bevaka lägenheter i Uppsala !

Lediga lägenheter i Uppsala

Letar du efter en lägenhet att hyra i Uppsala så har du kommit helt rätt! På Lägenheter 24 så erbjuder vi bevakning av lediga lägenheter via e-post. Det går till som så att våra digitala spindlar ger sig iväg och surfar själva på nätet och letar lägenheter i Uppsala och övriga städer i hela Sverige, för att sedan skicka ut den information de samlar in till intresserade personer, exempelvis dig om du letar efter en hyresrätt.

Fördelen med att bevaka lägenheter via oss, är att du oftast är bland de första som tar kontakt med personen som hyr ut lägenheten i fråga, och således självklart ökar dina chanser att få tag på en lägenhet snabbt. Är du först med att ta kontakt är det inte heller otroligt att du är först att bli erbjuden hyreskontraktet. Så starta en bevakning nu och öka dina möjligheter att få hyra lägenhet i Uppsala inom kort.

Hyresrätter i Uppsala

I Uppsala finns det mängder av olika källor av lägenheter, just nu är Blocket, Studentstaden, Uppsalahem och Rikshem de som är störst. Vi har dock koll på väldigt många fler hyresvärdar än så, vilket gör att du kan få tag på så gott som alla lediga hyresrätter som kommer ut i Uppsala.

Privata hyresvärdar i Uppsala?

Lägenheter24 har precis som nämnt i stycket ovan koll på väldigt många olika hyresvärdar, oavsett om de är kommunala eller privata. D.v.s. om du startar en bevakning av lägenheter så kommer du få även det som läggs ut av de privata hyresvärdar som finns i Uppsala.

Orter nära Uppsala

Ort Avstånd
Uppsala 0.5 km
Börjegatan 4.2 km
Valsätra 4.3 km
Stenhagen 4.7 km
Nåntuna 4.9 km
Sävja 5.7 km
Skärfältens 9.2 km
Fullerö 9.3 km
Tiby 9.5 km
Storvreta 12 km

Marknadshyra Uppsala

Rum Beräknat på Genomsnitt
1 rum 672st 5813 kr/mån
2 rum 411st 8894 kr/mån
3 rum 226st 9745 kr/mån
4 rum 58st 11605 kr/mån
5 rum 25st 12852 kr/mån
6 rum 10st 17650 kr/mån

Källor - hyresrätter i Uppsala

Källor Senaste månaden
www.blocket.se 238 st