Bevaka lägenheter i Umeå !

Hyra lägenhet i Umeå

Är det dags för dig att söka efter en ledig lägenhet här i björkarnas stad Umeå? Här hittar du lediga lägenheter i Umeå från olika bostadssidor. De lägenheterna du hittar här har hittats på olika bostadssidor, dock har vi också hyreslägenheter i Umeå som publiceras på Lägenheter24. Med denna teknik har vi möjligen flest hyreslägenheter i Sverige. Upptäcker ni ändock att du saknar lediga hyresrätter i Umeå så hoppas vi höra från dig. Ett förslag någon sida vi saknar ger vi dig en månad gratis bevakning av Umeå.

Ut ifall att det inte var nog med att vi samlar så gott som alla lediga lägenheter du kan hitta här, så kan man också bevaka lägenheter i Umeå. Så om ni inte finner precis den perfekta lägenheten ni letar efter nu omedelbart här, så är det möjligtvis värt inleda en bevakning eftersom du då får mottaga information omedelbart när det dyker upp en ny möjlighet att hyra lägenhet i Umeå. Om du upplever inte att du vill köra igång en bevakning kan du istället gratis publicera en söka bostad annons, med profilbild och text om dig själv. Du har tillgång till att när som helst uppdatera din profil om du t.ex. kommer på att du söker efter en mindre lägenhet, eller om du eventuellt får tag på en hyresbostad och inte längre söker. Lägg märke till att exakt denna delen av sajten enbart handlar om hyreslägenheter i Umeå, om du söker en ledig hyresrätt i någon annan kommun finns möjligheten att på sidan söka efter orten du letar nytt hem i.

Hitta lediga lägenheter i Umeå

Uti dagens Umeå transformeras ofta hyresrätter till bostadsrätter, samtidigt som väldigt många nybyggen ej heller blir hyresrätter. Detta har orsakat den situation som idag råder i landet. Att köpa en bostadsrätt kostar flera hundra tusen, ibland sjusiffriga belopp. Detta är för den stora majoriteten betydligt mer än vad man kan få i lån. Det är framför allt mindre lägenheter 1-2 rummare, men också lägenheter större än så som har långa kötider. Svårast är det för ungdomar att hitta en lägenhet.

Orter nära Umeå

Ort Avstånd
Umeå 0.4 km
Sofiehem 3.1 km
Röbäck 4.2 km
Villanäs 10.1 km
Täfteå 11.1 km
Holmsund 14.4 km
Obbola 14.7 km
Sävar 16.5 km
Vännäsby 22.5 km
Bullmark 25.2 km

Marknadshyra Umeå

Rum Beräknat på Genomsnitt
1 rum 208st 3899 kr/mån
2 rum 113st 6800 kr/mån
3 rum 82st 7665 kr/mån
4 rum 25st 7552 kr/mån

Källor - hyresrätter i Umeå

Källor Senaste månaden
www.blocket.se 96 st