Bevaka lägenheter i Stockholm !

Hyra lägenhet i Stockholm

I dagens Stockholm görs allt fler hyresrätter om till bostadsrätter, samtidigt som de allra flesta nybyggnationer inte heller blir några hyresrätter. Detta har skapat den situation som idag råder i staden och närförort, en bostadsrätt kostar flera hundra tusen, eller ofta över miljonen, och bostadskön har en närmast orimlig längd, vilket gör möjligheterna att få hyra en lägenhet i Stockholm små.

Detta problem att få tag på lägenheter i Stockholm, såväl som andra städer, har gjort att vi tagit initiativ till denna sida som är till för att du ska kunna bevaka lägenheter i Stockholm, och pinga dig så fort en ledig lägenhet kommer ut på någon av Sveriges större lägenhetssiter. Om du blir medlem på Lägenheter24, får du ett mail så fort en ny lägenhet kommer ut på marknaden, detta gör i sin tur att du kan vara en av de första som hör av sig på hyreslägenheten i fråga, och således vara först med att boka tid för visning. I förlängningen leder detta så klart också till att du har större chans att faktiskt få skriva på ett hyreskontrakt på lägenheten i fråga.

Hyresrätter i Stockholm

I Stockholm är bostadssituationen allt annat än god just nu, därför har vis ett till att samla alla hyresrätter i Stockholm som kommer ut på nätet så du har en chans att få tag på en hyresrätt utan att behöva sitta och scanna igenom alla bovärdars hemsidor manuellt. Här skapar du ett konto, starta en bevakning och sen är du igång! Då kommer de hyresrätter som kommer ut i Stockholm hamna rakt i din inkorg.

När du ändå är igång och letar efter ny bostad, är det kanske dags att börja hålla koll på vad du har för möjlighet till flytthjälp i Stockholm? Vi tillhandahåller även assistans med detta, allt för att göra det enklare för dig som hyresgäst oavsett vart du bor.

Orter nära Stockholm

Ort Avstånd
Östermalm 1.3 km
Södermalm 2 km
Sjökvarnsbacken 2.8 km
Thorildsplan 3.1 km
Årsta 3.5 km
Johanneshov 3.7 km
Sickla 3.8 km
Roslagsvägen 4.2 km
Enskede Gård 4.4 km
Herserud 4.7 km

Marknadshyra Stockholm

Rum Beräknat på Genomsnitt
1 rum 1360st 9372 kr/mån
2 rum 1309st 14721 kr/mån
3 rum 457st 18436 kr/mån
4 rum 125st 24352 kr/mån
5 rum 42st 26765 kr/mån
6 rum 19st 29874 kr/mån

Källor - hyresrätter i Stockholm

Källor Senaste månaden
www.blocket.se 650 st