Bevaka lägenheter i Örebro !

Hyra lägenhet i Örebro

Har du hamnat på denna sidan är det ganska troligt att du är ute efter att hyra lägenhet i Örebro? Då har du kommit alldeles rätt för här får du möjlighet att bevaka nya lägenheter som kommer ut i Örebro, och på nästan alla andra orter i hela Sverige också för den delen. Lägenheter24 förser dig med en bevakningstjänst som samlar in Örebros lägenheter som kommer ut på flera olika bostadssiter, sorterar dem utefter de kriterier DU själv har angivit, och skickar sedan ut de som matchar dessa kriterier till dig via e-post.

Detta för att öka dina chanser att få hyra en lägenhet i Örebro genom att höra av dig direkt! Rent logiskt är det ju som så, att desto tidigare du hör av dig till hyresvärden, desto större är chansen att just du får lägenheten. Idag är det inte ovanligt med 100 personer som kontaktar en hyresvärd angående en ledig lägenhet i Örebro som kommer ut på exempelvis Blocket, inte ens 200 kan anses som en orimlighet. Därför är det A och O att just du är först att höra av dig på lägenheten du är intresserad av.

Hur får jag en hyreslägenhet i Örebro?

Vi menar dock inte att du på något sätt ska se oss som en bombsäker källa att få en lägenhet, vi anser dock att vi är ett utmärkt komplement till kommunens bostadskö. Därför föreslår vi att du ställer dig i kö där också, och använder oss som ett komplement, allt för att maximera dina chanser till en hyreslägenhet i Örebro.

Privata hyresvärdar i Örebro?

Lägenheter24 hämtar in lägenheter från mängder av olika källor, du kan se i en tabell på denna sidan vilka sidor som har publicerat lägenheter du kan hyra i Örebro de senaste 30 dagarna. D.v.s. vi är inte enbart inriktade på att leverera lägenheter från de privata hyresvärdarna i Örebro, utan vi skickar även ut de objekt som uthyres i Örebro via kommunens kö.

Orter nära Örebro

Ort Avstånd
Örebro 0.6 km
Almby 2.2 km
Marieberg 5.6 km
Ekeby-Almby 7.3 km
Stortorp 8.1 km
Rone 11.6 km
Glanshammar 12 km
Tjugesta 14.2 km
Vintrosa 14.5 km
Garphyttan 15.5 km

Marknadshyra Örebro

Rum Beräknat på Genomsnitt
1 rum 158st 4299 kr/mån
2 rum 94st 7189 kr/mån
3 rum 81st 8094 kr/mån
4 rum 30st 9853 kr/mån
5 rum 11st 12856 kr/mån

Källor - hyresrätter i Örebro

Källor Senaste månaden
www.blocket.se 71 st