Bevaka
lägenheter i Sigtuna

Hyra lägenhet Sigtuna

Odensalavägen 52F Sigtuna Sigtuna

  • 74 m2
  • 3 rum
  • 7 201 kr / mån
  • 2020-11-01

Viktig information!
På grund av den pågående pandemin har fastighetsägaren valt att inte ha någon visning för denna bostad. Det betyder att du behöver ta ställning till om du vill ha bostaden endast utifrån informationen i annonsen, planritningen och eventuella bilder.

Om bostaden

Fastigheten är byggd 1973 och lägenheterna har en äldre standard.

Till lägenheten hör ett förråd.

Du har tillgång till en gemensam tvättstuga på gården.

Om hyran

Kostnad för hushållsel tillkommer.

I hyran ingår varmvatten och uppvärmning.

Hyresgästen tecknar själv avtal för hushållsel, bredband samt hemförsäkring.

Leverantör för bredband och TV är Telenor. Ett grundutbud för TV ingår i hyran.

Om kontraktet

Du behåller din kötid hos Bostadsförmedlingen om du tackar ja till den här bostaden.

Boendetid:
Från: 2020-11-01
Till: 2021-11-01. Boendetiden kan bli kortare eller längre än beräknat på grund av planerad renovering i området eller om hyresvärden behöver ha bostaden för intern omflyttning.

Möjlighet till förlängning: Ja. Avtalet förlängs månadsvis om inte du eller hyresvärden säger upp hyresavtalet. Dock max 4 år.

Det här är ett korttidskontrakt. Det är en tillfällig bostad utan besittningsskydd eller bytesrätt. Det innebär att du inte kan byta eller överlåta bostaden under hyrestiden och att du behöver flytta ut efter att hyrestiden tagit slut. Du har inte rätt att flytta tillbaka till lägenheten när renoveringen/evakueringen är slutförd

Beräknad boendetid för denna lägenhet är ca 1 år. Du kan bo i lägenheten fram till att Rikshem kontaktar dig och meddelar att vi behöver lägenheten. Vi rekommenderar dig dock att aktivt fortsätta att söka ny bostad. Rikshem hjälper inte till med att söka en ny bostad. Du får på egen hand söka efter en ny bostad, exempelvis via Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Detta korttidskontrakt skrivs med en (1) månads avtalstid från inflyttningsdatum. Om uppsägning ej sker förlängs kontraktet automatisk med en (1) månad i taget. En (1) månads ömsesidig uppsägningstid tillämpas. Vill du som hyresgäst säga upp ditt hyreskontrakt behöver du skicka in en skriftlig uppsägning.

Förmedlingsinformation

Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Uppdatera dina kontaktuppgifter på Mina sidor.

Om din anställning inte är i Stockholmsområdet behöver du visa att din arbetsplats ligger inom pendlingsavstånd från bostaden.

Vänligen notera att inflytt kan ske tidigast klockan 14,00 den första vardagen i månaden om inget annat har avtalats dvs är den 1a i månaden på en lördag sker inflytt på måndagen den 3e

Boendereferenser

Om du blir aktuell för bostaden behöver du lämna medgivande hos din nuvarande hyresvärd för att lämna ut boendereferens.

Parkering

För att söka parkeringsplatser eller extra förråd behöver du stå i Rikshems egna kö. Det är gratis att stå i kön och först till kvarn-principen tillämpas för dessa.
Du registrerar dig i kön och söker lediga parkeringsplatser eller förråd på Mina sidor på rikshem.se.

Kommunikationer

Märsta pendeltågsstation ligger på 10 minuters gångavstånd. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Uteplats

Till lägenheten hör en uteplats, hyresgästen ansvarar för all markskötsel med tillhörande staket enligt anvisning.

Om området

Norrbackaområdet ligger på gångavstånd till Märsta station (ca 10 minuter att gå) vilket gör att det är ett perfekt pendlingsavstånd till både Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats. Området är barnvänligt och har många stora grönytor. Bebyggelsen är låg och husen är tvåvånings loftgångshus. I Norrbacka erbjuder vi lägenheter på Norrbackavägen och Odensalavägen. Alldeles intill finns förskolor och även låg- och mellanstadieskolor samt närbutik.

Hyresvärdens villkor för bostaden

  • Kök Badrum Uteplats Hiss saknas, uppgift om tillgänglighet saknas

Kontakta hyresvärd via extern annons

Hitta till lägenheten

Hyra lägenhet Sigtuna