Bevaka lägenheter i Norrköping !

Hyra lägenhet i Norrköping

Som en del av Sveriges fjärde storstadsregion har det även i den gamla klassiska arbetarstaden Norrköping blivit svårare och svårare att hitta lediga lägenheter och hyresrätter. Idag är Norrköping Sveriges tionde största tätort, men tillsammans med Linköping bildar man som sagt den fjärde storstadsregionen i landet. Här hittar du lägenheter i Norrköping från olika bostadssidor. De olika hyresrätterna som finns här kommer från olika hemsidor som listar bostäder, men vi har även lägenheter i Norrköping som läggs ut på Lägenheter24. På grund av detta har vi troligen flest lediga hyresrätter i Sverige. Upptäcker du trots allt att ni inte kan hitta hyresrätter i Norrköping så önskar vi höra av dig. Om du föreslår en bostadssite som vi inte har ger vi dig en månad gratis bevakning av Norrköping.

Som om det inte var nog med att Lägenheter24 samlar så gott som alla hyresrätter som kommer ut här, så går det även bevaka lägenheter i Norrköping. Så om du inte finner exakt den perfekta lägenheten du letar efter nu på en gång här, så är det nog värt starta en bevakning eftersom du då får information direkt när det uppkommer en ny möjlighet att hyra lägenhet i Norrköping. Om känslan är att du inte att du vill köra igång en bevakning finns det möjlighet att istället gratis lägga upp en bostadssökar annons, med profilbild och text om vem du är och vad du söker. Ni har tillgång till att när som helst uppdatera din profil om du t.ex. kommer på att du letar efter en annorlunda lägenhet, eller om du kanske får tag på en bostad och ej längre är intresserad. Lägg märke till att just denna sidan endast handlar om lediga lägenheter i Norrköping, letar du istället efter lägenhet som uthyres i någon annan kommun har du möjlighet att på sidan söka efter orten du letar lägenhet i.

Hitta lediga lägenheter i Norrköping

Uti dagens Norrköping ombildas ofta hyresrätter om till att bli bostadsrätter, på samma gång som en stor majoritet av de nybyggnationer som färdigställs ej heller blir hyresrätter. Det är detta har skapat det läge som nu är i Sverige. Att köpa en lägenhet kostar flera hundra tusen, ofta över miljonen. Detta är för de allra flesta betydligt mer än vad vi har råd med. Främst är det mindre lägenheter (1-2 r.o.k) men också större lägenheter som det finns för få av. Svårast är det för ungdomar att få tag på en egen lägenhet.

Orter nära Norrköping

Ort Avstånd
Åby 8.5 km
Svärtinge 12.1 km
Kimstad 14 km
Kolmården 14.4 km
Söderköping 14.6 km
Norsholm 15.6 km
Skärblacka 16.1 km
Östra Ryd 20.3 km
Vårby 24.1 km
Lotorp 26.7 km

Marknadshyra Norrköping

Rum Beräknat på Genomsnitt
1 rum 75st 4464 kr/mån
2 rum 28st 7812 kr/mån
3 rum 38st 8921 kr/mån
4 rum 20st 10364 kr/mån

Källor - hyresrätter i Norrköping

Källor Senaste månaden
www.blocket.se 37 st