Bevaka lägenheter i Lund !

Hyra lägenhet i Lund

Är du ute efter en lägenhet i den otroligt vackra studentstaden Lund, med Lunds universitet som central punkt, har du kommit alldeles rätt. Här hittar du lediga hyresrätter i Lund från olika bostadssidor. De lägenheterna du hittar här har hämtats från många olika hemsidor som listar bostäder, men även hyreslägenheter i Lund som publiceras på Lägenheter24. Tack vare detta har vi kanske flest lediga hyresrätter i hela landet. Upplever ni ändock att du saknar lägenheter som uthyres i Lund så är du välkommen att höra av dig. Ett tips någon sida som vi saknar ger vi dig en månad gratis bevakning av Lund.

Ut ifall att det inte var nog med att vi på denna sida visar så gott som alla hyreslägenheter som kommer ut här, så kan man också bevaka lägenheter i Lund. Så ifall du kanske inte finner precis den perfekta bostaden ni letar efter nu direkt här, så kan det vara värt påbörja en bevakning eftersom du då får information omedelbart när det inkommer en ny möjlighet att hyra lägenhet i Lund. Om känslan är att du inte att du vill påbörja en bevakning kan du istället gratis lägga ut en bostadssökar annons, med profilbild och text om vem du är. Ni har tillgång till att när som helst uppdatera din profil om du t.ex. skulle komma på att du söker efter en annorlunda lägenhet, eller om ni möjligtvis finner en hyresrätt och ej längre söker. Var god och uppmärksamma att just denna sidan endast har inne håll om lediga lägenheter i Lund, sökes istället efter lägenhet i en annan kommun finns möjligheten att på den här sidan söka efter staden du eftersöker bostad i.

Hitta lediga lägenheter i Lund

Uti Lund idag omformas många hyresrätter till bostadsrätter, i samma veva som väldigt många nybyggen inte heller blir hyresrätter. Detta har bidragit till situationen som idag råder i hela Sverige. En bostadsrätt kostar mycket, ofta sjusiffrigt. Det här är för den stora majoriteten väldigt mycket mer än vad vi har råd med. Främst är det mindre lägenheter 1-2 rummare, men också större lägenheter som det finns för få av. Det är ungdomarna som har svårat att få en lägenhet.

Orter nära Lund

Ort Avstånd
Lund 2.8 km
Sockerbruksvägen 6.1 km
Fjelie 6.3 km
Hjärup 8 km
Flädie 8.3 km
Lilla Uppåkra 8.4 km
Södra Sandby 9 km
Furulund 9 km
Stävie mölleväg 9.3 km
Kävlinge 9.3 km

Marknadshyra Lund

Rum Beräknat på Genomsnitt
1 rum 278st 4989 kr/mån
2 rum 175st 7767 kr/mån
3 rum 80st 9695 kr/mån
4 rum 15st 12100 kr/mån
5 rum 12st 15740 kr/mån

Källor - hyresrätter i Lund

Källor Senaste månaden
www.blocket.se 154 st