Bevaka
lägenheter i Klippan

Hyra lägenhet Klippan

Källvägen, 264 70 Klippan Klippan

  • 87 m2
  • 4 rum
  • 8 900 kr / mån
  • Omgående

Nyrenoverad lägenhet i natursköna Stidsvig, lugnt, tryggt och trivsamt boende samtidigt som E4án finns runt hörnet för enkel och snabb pendling.

Hela fastigheten totalrenoveras under 2018/2019 i klass med nybyggt, allt till toppskick med påkostade materialval och genomtänkt och trevlig planlösning.

Lägenheten är ljus och fin med dubbla helglasade balkongdörrar, egen balkong i syd / sydväst läge med sol största delen av dagen.

Vattenburen golvvärme i hela lägenheten samt ventilation med filtrerad tilluft för jämn och skön värme samt rent och fräscht klimat, värme och varmvatten ingår i hyran och produceras centralt med bergvärmepump.

Gediget, tyst, friskt och brandsäkert med gjutna betongbjälklag, murade väggar och putsade väggar genomgående i hela fastigheten.

Nya stora välplanerade kök från Marbodal med generösa arbetsytor samt hel frys och hel kyl för maximal bekvämlighet, såklart med diskmaskin som standard.

Stora och luftiga helkaklade badrum, lägenheten har egen tvättstuga i kombination med badrummet med tvättmaskin, torktumlare och extra vask.

Ingår 2st egna parkeringsplatser samt gemensam gästparkering, ingår även ett eget stort låsbart förrådsrum i källaren på cirka 15m2 som medger mycket bra extra förvaringsmöjligheter.

Lägenheten har egen framdragen fiberanslutning med möjlighet att få hastigheter på upp till 1Gbit/s, färdigt nätverk är installerat i lägenheterna med nätverksuttag i varje sovrum samt i vardagsrum.

Digital-TV via fiber ingår i hyran, med möjligheter att utöka kanalutbudet fritt efter eget behov.

Välutrustat gym finns i källarlokal som hyresgäster har fritt tillträde till, med löpband, vikträning, maskiner m.m.

Hyran ligger på 8.900kr / månad och värme, varmvatten, Digital- TV, parkering, tillgång till gym, förråd och sopor ingår alltihopa i hyran.

Betalningsanmärkningar behöver inte vara något hinder, viktigaste kriteriet är att vi ska tro att ni passar in med övriga hyresgäster som är helt vanliga barnfamiljer. Två månaders hyra i deposition samt hyran i förskott månadsvis, är förstahandskontrakt tillsvidare. Tacksam för utförlig ansökan med info om sysselsättning, familjeförhållande, eventuella anmärkningar samt personlig info om vem ni är.

Ansökan skickas genom att svara på denna annons, löpande urval.

Ser fram emot er ansökan!

Kontakta hyresvärd via extern annons

Hitta till lägenheten

Hyra lägenhet Klippan

Uthyres 5 900 kr
  • 70 m2
  • 2.5