Bevaka lägenheter i Helsingborg !

Hyra lägenhet i Helsingborg

Vi samlar och visar lägenheter som uthyres i Helsingborg från mängder av olika sidor. Dom lägenheterna du hittar här har hittats på många andra hemsidor som listar bostäder, men det finns också hyreslägenheter i Helsingborg som läggs ut på Lägenheter24. Tack vare detta har vi kanske allra flest lägenheter som uthyres i landet. Upptäcker ni ändock att ni inte kan hitta lägenheter som uthyres i Helsingborg så är du välkommen att höra av dig. Om du föreslår en sida vi saknar belönas du en månad gratis bevakning av Helsingborg.

Som om det inte var nog med att vi på denna sida sammanställer nästan alla lägenheter att hyra du kan hitta här, så kan man också bevaka hyresrätter i Helsingborg. D.v.s. om du nu inte hittar exakt den perfekta bostaden du söker efter nu direkt här, så är det nog värt starta en bevakning eftersom du då får information direkt när det kommer ett nytt tillfälle att hyra lägenhet i Helsingborg. Om känslan är att du inte att du vill köra igång en bevakning finns det möjlighet att istället gratis lägga ut en bostadssökar annons, med profilbild och text om dig själv och vad du söker. Du kan när som helst uppdatera din profil om du exempelvis skulle komma på att du letar efter en mindre lägenhet, eller om ni möjligtvis hittar en hyresbostad och inte längre är intresserad. Var uppmärksam på att just denna delen av sajten enbart handlar om hyreslägenheter i Helsingborg, om du istället letar efter hyreslägenhet i någon annan kommun har du möjlighet att på sidan söka efter staden du letar lägenhet i.

Hitta lediga lägenheter i Helsingborg

Inom dagens Helsingborg konverteras ofta hyresrätter till bostadsrätter, på samma gång som väldigt många nybyggen inte heller blir några hyresrätter. Det har skapat läget som nu råder i landet. En bostadsrätt kostar flera hundra tusen, ofta sjusiffrigt. Detta är för de allra flesta långt mer än vad man kan hosta upp. Främst gäller det mindre lägenheter 1-2 rummare, men även lägenheter större än så som har långa kötider. Svårast är det för ungdomar som ska flytta hemifrån att få tag på en egen bostad.

Orter nära Helsingborg

Ort Avstånd
Helsingborg 2.2 km
Larödsvägen 4.2 km
Ramlösa 4.9 km
Ödåkra 5.1 km
Laröd 5.3 km
Påarp 7.2 km
Kattarp 9.6 km
Gantofta 9.7 km
Mörarp 10.2 km
Hasslarp 10.3 km

Marknadshyra Helsingborg

Rum Beräknat på Genomsnitt
1 rum 81st 4565 kr/mån
2 rum 100st 7486 kr/mån
3 rum 78st 9499 kr/mån
4 rum 48st 11405 kr/mån
5 rum 12st 13236 kr/mån

Källor - hyresrätter i Helsingborg

Källor Senaste månaden
www.blocket.se 54 st