Bevaka lägenheter i Göteborg !

Hyra lägenhet i Göteborg

Om du har hamnat hos oss här på Lägenheter24, så antar vi att du precis som många andra i Göteborg med omnejd letar efter en lägenhet att hyra i Göteborg. Sanningen är den att det är oerhört svårt att hitta lediga lägenheter i Göteborgsområdet, precis som det är i de flesta andra av Sveriges större städer. Många är det som söker bostäder i Göteborg via Boplats eller liknande. Vad vi har gjort för att underlätta för dig i ditt sökande efter ny bostad, ska vi i ett par korta stycken beskriva nedan.

Lägenheter24 har som mål att du så snabbt som möjligt ska komma i kontakt med hyresvärdar som lägger ut hyresrätter, och då i de flesta fall, lägenheter i Göteborg. Vad vi gör är att vi skickar ut digitala spindlar på bostadssidor i Sverige, som samlar in information om de nya objekt som läggs ut på bostadsmarknaden. Genom en prenumeration kan du då få mail endast någon minut efter att en ny lägenhet i Göteborg t.ex. har lagts ut!

Hyresrätter i Göteborg?

I Göteborg kryllar det av mängder med bolag som hyr ut bostäder, vi har gjort ett gott försök att samla allt under ett tak för att göra det överskådligt för dig att kunna se alla hyresrätter i Göteborg som läggs ut på nätet.

Privata hyresvärdar i Göteborg?

Om du får ett e-post med en lägenhet från en av de privata hyresvärdarna i Göteborg, är oddsen för att du ska få krita på kontraktet för en hyresrätt större om du är tidig att ta kontakt med hyresvärden. Är du först kan du förhoppningsvis få en visning inbokad ganska snart, och därefter också ett hyreskontrakt att skriva på! Visst låter det bra? Tveka inte att påbörja din bevakning nu på en gång!

Orter nära Göteborg

Ort Avstånd
Örgryte 1.8 km
Olskroken 1.9 km
Eriksberg 3.6 km
Toltorpsdalen 3.8 km
Hisings Backa 5 km
Eklanda 6.4 km
Sävedalen 6.5 km
Mölndal 7 km
Hjällbo 7.1 km
Västra Frölunda 7.4 km

Marknadshyra Göteborg

Rum Beräknat på Genomsnitt
1 rum 518st 5345 kr/mån
2 rum 400st 10824 kr/mån
3 rum 226st 10740 kr/mån
4 rum 85st 16374 kr/mån
5 rum 36st 17183 kr/mån

Källor - hyresrätter i Göteborg

Källor Senaste månaden
www.blocket.se 263 st