Flyttfirmor som erbjuder flytthjälp för dig

Behöver du hjälp med att flytta rekommenderar vi att du vänder dig till en tjänst där du kan ta in flera offerter på en gång. Istället för att du ska sitta och googla på flyttfirmor i din stad så fyller du istället i vårt formulär för flytthjälp, så ser vi till att dina uppgifter hamnar hos Fixido som i sin tur kommer koppla ihop dig med upp till max 5 olika leverantörer av flytthjälp.

Vad kostar en flyttfirma?

Att flytta behöver inte alltid vara dyrt, det bästa sättet att få ett bra pris på flytthjälp är helt enkelt att ta in offerter från flera olika flyttfirmor, vara noga med att granska vad de erbjuder och sedan väga dessa mot varandra för att avgöra vilken av firmorna som är mest prisvärd.

Om du via länken här fyller i vårt formulär så har du heller inget köptvång efter att du har beställt offerter. D.v.s. du är helt fri i ditt beslut om du vill anlita någon av de som återkommer med en offert, eller om du istället väljer någon alternativ väg. Kanske är du bara intresserad av en uppskattning på kostnad för flytthjälp.

Hur jobbar en flyttfirma?

Alla flyttfirmor har givetvis sina egna rutiner, men tjänsterna de erbjuder är i många fall väldigt lika varandra. Exempel på tjänster en flyttfirma troligtvis erbjuder är packning av ditt bohag, försäljning och leverans av flyttkartonger, transport av alla hela ditt bohag, flyttstädning, fönsterputsning m.m.