Bevaka
lägenheter i Värmdö

Hyra lägenhet Värmdö

Björksalavägen Värmdö Värmdö

  • 68 m2
  • 3 rum
  • 9 800 kr / mån
  • Omgående

Renoverat trevligt hus på knappt 70 kvadrat (70m²), 2 sovrum plus sovloft uthyres för privat boende till den lilla familjen på max fyra personer. Vi hyr inte ut till bemanningsföretag eller verksamheter med maskiner.

Öppen planlösning med barkök och vardagsrum ihop. Köket är modernt och utrustat med diskmaskin, micro, kyl/frys och spis med 2 ugnar. Husets vardagsrum har öppen spis med brasinsats för myseldning men huset värms i huvudsak av en luft/luft värmepump. Modern toalett/dusch med spoltoalett, golvvärme och kombinerad tvätt/tork. Stor härlig träveranda samt en vinterisolerad friggebod för tillfälliga gäster.

300m till möjlig båtplats samt 400 meter till privat bad. Tillgång till gemensam bastu vid havet ingår. Tomten är på ca 3000 kvadrat med bra läge längst ut på Värmdö och granne med Bullandö. Drygt 1,5 km till buss 440 som går till Slussen och ca 2,5 km till Bullandö marina med butik och krog. 35km till Stockholm centrum. Man bör veta hur det är att bo på landet så letar du centralt beläget boende nära allt så kan du sluta läsa nu och du behöver inte svara på denna annons. På min hemsida finns bilder samt info hur det är att bo på landet.

http://www.egeland.se/att-bo-aret-runt-i-skargarden-2/

Mindre husdjur inget problem men inte utehundar som skäller eller kamphundar/stora hundar. Rökning endast utomhus. Uthyres för 9800:- /månad i kallhyra. El,sophämtning och latrintömmning tillkommer med ca 1500:- månad. Låter detta intressant så svarar du på denna annons med ett mail på svenska och beskriver vem du/ni är och varför ni tror att just ni vill hyra. Prioritet till yngre par eller liten familj. Tillträde efter ÖK men tidigast 1-Nov.

Finns annonsen kvar så är det inte uthyrt ännu.

  • Balkong/Uteplats
  • Diskmaskin
  • Egen dusch
  • Egen toalett

Kontakta hyresvärd via extern annons

Hitta till lägenheten

Hyra lägenhet Värmdö