Bevaka
lägenheter i Stockholm

Hyra lägenhet Stockholm

Alpvägen 34 Stockholm Stockholm

 • 3 rum
 • Omgående

I Brommas nya stadsdel Mariehäll bygger Stockholmshem fler bostäder i kvarteret Linaberg 19. Nära natur, service och kollektivtrafik bygger Stockholmshem 131 hyresrätter och två lokaler. Husen beräknas stå klara för inflyttning från sommaren 2021.

Här annonseras etapp 2 av Linaberg med 7 stycken bostäder om 3 rum och kök. Lägenheterna är 79-109 kvm med en hyra från 12.722-16.079 kronor i månaden. Planritning, preliminärhyra och preliminärt inflyttningsdatum för varje enskild lägenhet hittar du i listan nedan.

Typ av bostad

Detta är nybyggda bostäder. Det innebär att ingen har bott i dem tidigare.

Inflyttning

Inflyttning sker preliminärt mellan juni och november 2021.

Om bostäderna

Lägenheterna har varierande, ljusa och öppna planlösningar med hög kvalitet, och nästan alla har fönster i två väderstreck. De flesta större lägenheterna och enstaka tvåor är genomgående. Inredningen har ett gråvitt koncept i kök och badrum som standard. Takhöjden är 2,5 meter i lägenheterna.

I köket kommer det finnas bänkskåp med släta gråa luckor, väggskåp med vita luckor och bänkskiva i grå laminat. Kyl, frys, integrerad diskmaskin, integrerad mikrovågsugn och spis med glaskeramikhäll och ugn ingår.

Hyresgästen har möjlighet att göra tillval. Läs mer om materialval i bifogat informationsunderlag.

Om fastigheten

Hyresgästerna kommer att ha tillgång till gemensam tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum. Det kommer även finnas miljörum/källsortering. Föreningslokal finns tillgänglig i grannkvarteret Sämjan.

Det finns tillhörande förråd till lägenheterna som ligger i källarplan och i vissa fall även i lägenheterna.

Bredband via fiber med hög kapacitet där du kan få tjänster för tv, telefoni och internet. Tjänsteutbud och annan information om fibernätet finns på stockholmshem.se/bredband.

Om hyran

Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.

Tillgänglighet

Om det finns särskilt behov av tillgänglighet rekommenderar vi att alltid undersöka förutsättningarna på plats.

Förmedlingsinformation

Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.

Vid inkomst av tjänst behöver du styrka att arbetet ligger inom pendlingsavstånd från Stockholmsområdet.

Det finns ingen möjlighet att se denna eller en annan motsvarande lägenhet före inflyttning. Se exempelritningen och exempelbilderna innan du anmäler intresse.

Om området/Kommunikationer

För information om hur du tar dig till denna bostad med kollektivtrafik gå in på SL

Tunnelbanan och bussarna 112, 113 stannar i närheten. Här finns även flygbussar till Arlanda. Från stationen Sundbybergs centrum når du både tunnelbanans blå linje och pendeltåg.

I närområdet finns det servicebutiker och stora köpcentrum. På promenadavstånd finns ett stort utbud av livsmedelsbutiker och restauranger i Sundbybergs centrum. På gården kommer det att finnas ytor för lek och rekreation samt utemöbler.

Parkering

Parkering finns längs med Tappvägen och Alpvägen. I garaget i grannkvarteret Sämjan finns parkeringsplatser avsedda för boenden i Linaberg.

Hyresvärdens villkor för bostaden

Denna annons innehåller 7 st bostäder

Kontakta hyresvärd via extern annons

Hitta till lägenheten

Hyra lägenhet Stockholm

Uthyres 6 200 kr
 • 13 m2
 • 1
Uthyres 6 500 kr
 • 30 m2
 • 2
Uthyres 18 500 kr
 • 75 m2
 • 3
Uthyres 18 500 kr
 • 75 m2
 • 3
Uthyres 18 500 kr
 • 75 m2
 • 3